Product beschrijving met een Give-away

Ook weer iets waar ik ontzettend fan van ben. De producten van de Kleine Keuken. Ik leerde ze kennen via de facebookgroep over voeding voor kinderen vanaf 6 maanden, toen Joris 6 maanden oud was. Ik kocht toen de potjes pindakaas, appel-perenstroop, amandelpasta, chocopasta en de zachte koekjes. Omdat het 100% natuurlijke ingrediënten bevat en geen toegevoegde suikers en zout zijn het ideale producten om kleintjes kennis te laten maken met broodbeleg en koekjes. Inmiddels zijn we nu twee jaar...

Er wordt mij regelmatig gevraagd welke verzorgingsproducten ik gebruik voor de kinderen en voor mezelf. Deze blog gaat over de productenlijn van Oh-lief, ik ben hier echt fan van en vertel je hoe ik heb kennis gemaakt met deze producten lijn en welke producten ik waarvoor gebruik. (en helemaal onder aan vind je de give-away!) Alweer bijna een jaar geleden. Net zwanger en samen met een vriendin op de 9 maanden beurs. We waren het samen er over eens dat we sowieso veel zouden gaan bekijken in de...