Mijn doelen van 2018

Mijn doelen van 2018 · 24. februari 2018
O jee, ik moet dan toch maar eens een update doen. Over 1 van mijn nieuwe doelen. We zijn immers al 6 weken onderweg in 2018 dus weer even een check-up is misschien wel goed. Even stil staan Mijn gewicht is echt gewoon nog steeds het zelfde als aan het einde van 2017. Ik blijf schommelen tussen de 76 en 77 kilo. Ik baal als een stekker en kan natuurlijk heel erg goed relativeren waar het aan ligt. Ik geef je een opsomming - Ik ben gewoon lui - Ik vind dingen met suiker en vet gewoon écht te...

Mijn doelen van 2018 · 01. januari 2018
Allereerst wil ik je alle goeds, een goede gezondheid en veel geluk, liefde, gelach en humor toewensen voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat veel van je dromen mogen uit komen of dat je met je meeste dromen een start kan maken in 2018. Het zou toch fantastisch zijn als je je dromen kan waar maken niet? Gisteren liet ik je al weten hoe het stond met mijn doelen die ik mezelf 1 oktober van 2017 had gesteld. Vandaag neem ik je mee in de dingen die ik wil doen of wil bereiken in 2018. Een nieuwe reeks...