Hoe soms dingen toch goed komen

Make-up avondje 😍
Make-up avondje 😍

Heb jij dat ook, dat je soms iets wenst en het dan opeens onverwachts op je pad komt, dat je toch dat buitenkansje krijgt, onverwachts loonsverhoging of een financiële meevaller als je net een dure onverwachte uitgave hebt gedaan of dat je net als ik iets wint waar je op gehoopt had. 

 

Ik schreef onlangs een blog over make-up en dat ik soms wel zou willen dat ik het kan, maar ik kan het gewoon echt niet (de blog lees je hier). 

Ik kreeg er trouwens veel reacties over van leeftijdsgenoten die het ook niet kunnen, maar ook dat oefening kunst baart en goede producten veel uitkomst bieden. Maar goed dat wist ik natuurlijk al en met alle verschillende make-up producenten weet ik nog niet welke nou echt 'goed' is en lang blijft zitten. 

 

Ik won weer eens wat

Tja, ook dit jaar houd het niet op. Ik weet niet of het komt doordat ik gewoon echt té veel achter Facebook zit (terwijl ik echt probeer te minderen en hij na half 9 alleen aangaat in reclametijd van de tv-programma's die ik kijk). Maar ik won een vriendinnen arrangement bij schoonheidssalon pedicure met Passie, waar ik samen met een vriendin een avondje in de watten werd gelegd met lekkere thee, huidanalyse, make-up advies en oppervlakte reiniging van het gelaat en goodie bag. 

Nou en met mijn eerdere blog in mijn achterhoofd en met alle slapeloze nachten kon ik natuurlijk wel een verwenavondje met een goede vriendin gebruiken! 

 

Hoe ging het

Vorige week vrijdag ging ik dan ook samen met een vriendin op bezoek bij Lianne, van Pedicure met Passie. Ze doet haar behandelingen met de biologische producten van Oriflame. (hoe toevallig dat zij dan juist ook bezig is met biologisch) en vertelde ons wat over deze producten en de productenlijnen. Ook vertelde ze wat meer over haar werk en dat ze ook massages geeft met esoterische oliën (echt, serieus ik was zo enthousiast, want ook daar heb in onlangs mij wat meer in verdiept). Alle producten die zij gebruikt en verkoopt zijn proefdier vrij (yeah). En ze maakt van de esotherische oliën ook eigen massage olie gericht op de wensen en klachten van de klant. Het is echt mega interessant hoe natuurlijke producten ons kunnen helpen bij bepaalde lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, jicht etcetera. Wellicht volgt daar ook nog eens een blog over.

 

Hoe ging het

Maar goed, nadat Lianne een lekkere biologische kruidenthee had ingeschonken mocht ik als eerste in de stoel plaats nemen. Ik kreeg lekker een oppervlakte reiniging van mijn gezicht waarna we overgingen tot het make-upadvies en het aanbrengen van de dag make-up. 

Als eerste gebruikte ze een BB cream, vervolgens parels voor blush (knijp je kwast wat in en schud je kwast voor gebruik ook iets uit en breng het lichtjes aan) wat meer glinster parels voor wat meer glans in het gezicht (maak een 3tje, waardoor je je jukbeenderen accentueert, maar ook de zijkant van je ogen en je kaaklijn meeneemt) . Tussendoor kon ik mee kijken met een spiegeltje en liet Lianne ook goed zien hoe je je kwast moest vasthouden en hoe ze dat deed. Waarbij ze elke keer aangaf "dit kunnen jullie ook echt heel goed thuis doen hoor". Waarbij ik dacht, ja ja.... 

Vervolgens ging ze verder met mijn ogen. Eerder schreef ik in mijn blog dat ik best wel eens oogschaduw kocht vroeger, van die mooie doosjes met heel erg veel kleuren. Lianne vertelde mij dat bruin/paars tinten mij mooi staan vanwege de kleur van mijn haar en mijn ogen. Voor de oogschaduw gebruikte ze drie verschillende tinten uit 1 doosje met bruin/paarse tinten. En ze legde goed uit hoe en waar ze wat op gebruikte. Wat een verschil! Ik was vooral enthousiast dat het kan met 1 doosje in plaats van 100 verschillende doosjes en kleuren. En ik dus eigenlijk met 3 kleuren al een mooi effect kan creëeren. (als ik het echt zelf zou kunnen thuis).  

Later volgde de mascara en oogpotlood en de lippenstift. De lippenstift die Lianne voor mij uitkoos was vel van kleur, maar valt heel erg goed en blijft ook mooi lang zitten. 

Daarna ging mijn vriendin de stoel in en ook bij haar legde Lianne het goed uit en kon ik nog eens extra mee kijken met de handelingen. 

 

En nu verder

Lianne heeft meerdere keren bij mijn vriendin (die dus net als mij ook niet zo make-upperig is) en mij aangegeven dat we dit ook echt heel erg goed en makkelijk thuis kunnen doen. En eigenlijk moet ik zeggen dat het ook erg makkelijk er uit ziet en met de uitleg van Lianne kan ik ook wel wat. Ik besloot dan ook om maar eens daden aan mijn woorden uit mijn vorige blog toe te voegen en besloot om de producten die Lianne bij mij gebruikt heeft aan te schaffen. Ik weet namelijk nu hoe ik deze producten moet gebruiken, dat ze mij super mooi staan en dat ze ook nog eens lang mee gaan, biologisch en dierproefvrij zijn. 

 

Ik kan het thuis ook echt, manlief vond het erg mooi staan en vind het leuk als ik mij op maak, omdat mijn ogen dan nog sprekender uit komen. En ik vind het ook leuk. Nu hopen dat de jongens mij ook 5 minuten extra tijd gunnen 's ochtends in de badkamer. 

 

Tot slot

Lianne bied het vriendinnen arrangement ook aan, kan trouwens ook vriendinnenavondjes bij je thuis geven en heeft natuurlijk ook heerlijke behandelingen in haar vernieuwde salon! En....ze heeft ook weer een leuke win actie op haar Facebook lopen. 

Ik had eigenlijk eens eerder zo'n make-up advies behandeling moeten doen en kan het dus ook iedereen aanraden om zo iets gewoon te vragen bij je schoonheidsspecialist of natuurlijk allemaal naar ons pittoreske dorp komen en een afspraak maken bij Lianne (of zou ik eens een vriendinnenavond organiseren?)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0