Yes! Het is gelukt!

Foto by Jonathan Mast on Unsplash
Foto by Jonathan Mast on Unsplash

Whoehoe! Het is gewoon gelukt deze maand om niets nieuws te kopen. Het voelde ook wel alsof deze maand echt letterlijk voorbij vloog en ik bedacht me maandag opeens dat we gewoon niets nieuws hebben gekocht deze maand. Dat voelt eigenlijk best wel goed. 

 

We kochten dus eigenlijk van ons budget enkel boodschappen. Waaronder wel een elektrische tandenborstel zat voor Joris (persoonlijk verzorgingsartikel) en ook stof voor mijn outfit voor de bruiloft van mijn zusje in mei (uitzondering op de regel). Verder werd er gewoon echt niets gekocht, zelfs niet tweedehands want we hadden gewoon niets nodig.

 

Paasversiering

Ik twijfelde nog wel even of ik niet iets met Pasen moest hebben in huis aan decoratie en vond alles bij de Hema en de Xenos super schattig en zoet, maar bedacht me ook dat Joris er echt niets van merkt dat het Pasen is en we best een druk programma hebben. Ik had ook geen tijd om langs de kringloop te rijden om daar nog wat paasdecoratie te halen. We doen er dus eigenlijk gewoon weg niets aan dit jaar, wel zo lekker goedkoop, ook voor de normale boodschappen. 

 

Geld over

Natuurlijk hield ik deze maand ook weer geld over van ons normale boodschappen budget, wel iets minder dan eerst, omdat ik er deze maand ook voor koos om wat boodschappen te laten bezorgen, maar toch hield ik zo'n 100 euro over. Joris en ik gingen een keer naar Monkey Town waar we ook wat aten en we gingen de afgelopen maand ook spontaan een keertje uit eten met zijn drieën van ons boodschappen budget. Dat is dan het voordeel, dat we extra leuke uitjes kunnen doen nu we wat geld over houden. 

 

Ik ben zeer benieuwd of het de volgende maanden net zo goed gaat als de afgelopen maand, jullie ook? 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0