Trouwen: Trouwbeurs Hello Beautiful

Trouwen!

Want een happening! Ik (jammer genoeg 😉) niet, maar wel mijn lieve zusje gaat trouwen! 

Gelukkig kan ze dingen heel goed zelf regelen en is ze heel precies in wat ze wil (en vooral niet wil). Dus hoef ik niet op te treden als alles wetende oudste zus. Ik ben immers ook haar niet al voor gegaan in al deze heisa. Maar ik kan nu wel een graantje meepikken van alle bruiloft 'stress'. 

Zo ook dat we vandaag naar de trouwbeurs ' Hello Beautiful' gingen, met niemand minder dan Randy Fenoli!  Als fervent kijker van Say yes to the dress natuurlijk een must om hem te zien en te horen. Maar ik sta niet graag in de spotlight dus een foto met hem samen heb ik niet 😉

 

De trouwbeurs

In Amsterdam World Fashion Center werd de show gehouden. Ik had zelf een wat groots beeld van een fashion center en Amsterdam. Maar het voelde als een achterbuurt toen ik mijn auto in de bijbehorende garage parkeerde. Zowel de parkeergarage als het fashion center is overigens niet echt kinderwagen vriendelijk en laat ik nu net vandaag gekozen hebben om toch dat ding echt mee te nemen (handig voor alle tassen en als een verschoonplek, bleek achteraf). 

Maar goed, op de beurs aangekomen werden we natuurlijk enthousiast begroet en zusje lief stond lekker in het middelpunt. Waar ze zelf geloof ik nog steeds aan moet wennen als bride to be. 

 

De beursvloer zelf bestond uit een bruidsmode zaak die prachtige jurken uit hun assortiment vertoonde, verschillende trouwringen winkels, taartenmakers, dj verhuur, visagie, stands voor de huwelijksreis en dat was het voor mijn gevoel wel een beetje. Persoonlijk had ik meer variatie verwacht en zeker meer stands (denk dat het er een stuk of 15/20 waren). 

In de grote hal waar de modeshow was, kon je trouw jurken passen van trouwjurk.nl en werden er ook mini workshops gegeven.

In de ochtend liepen we de beurs over en gingen we naar de workshop voor tips rondom een buiten bruiloft. Daarna kwam de modeshow en gingen we naar de workshop de eerste dans (en dansten we ook!). Na de lunch (ching,ching, thanks to the pin!) Kwam de presentatie van Randy. En wat is hij leuk! Hij gaf super leuke en handige adviezen, en was eveneens super grappig ook nog! Bijna jammer dat ik niets te vragen had voor jurkadvies.

 

Jurken passen

Na de presentatie gingen we door naar de paskamer immers was mijn zusje 1 van de gelukkigen die via Facebook een gratis trouwjurk mocht uit zoeken. Super spannend of ze jouw jurk wat je in je hoofd hebt, hebben of het past en of het eigenlijk ook wel bij je staat. 

Wij mochten als kijkers ons advies geven wn soms was dat ook niet eens nodig. 

Of ze er met eentje naar huis is gegaan laat ik in het midden.

 

Wat vond ik er van

Persoonlijk vond ik de beurs wel tegenvallen. Ik had meer stands verwacht, maar goed de enigste beurs waar ik eerder ben geweest was de negenmaandenbeurs dus dat is niet echt te vergelijken denk ik. Ook vond ik de entree en de kosten voor consumpties erg prijzig. Maar ook dat is meestal het geval op een beurs ;) 

De beurs is prima om ideeën op te doen voor je bruiloft en even het in de watten gelegd gevoel te krijgen als bride to be. 

En ondanks dat ik dus niet een bride to be was, heb ik al ideeën op kunnen doen voor mijn jurk....alleen nu nog het aanzoek. Ik vrees dat ik daar wel een hele poos op mag wachten. Maar....wie weet. We kregen kaartjes uitgedeeld om een gratis bruiloft te winnen (Zus, die van mij zit nog in je tas, niet weggooien hoor!). Wie weet dat als ik dat win, dat hem dat over de streep trekt ;) 

 

Heb jij nog tips voor de voorbereiding voor de huwelijksdag? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0