Lucky me, wat won jij allemaal dit jaar met win acties?

Lucky me! 

Naast alle andere positieve dingen dit jaar, deed ik met heel veel like & win acties mee op Facebook en instagram (sorry als je het irritant vond). Ik vind het leuk om met je te delen waarom ik mee deed, waar ik vooral aan mee doe en wat ik won. 

 

Werkt het echt? 

Ik vraag me dat ook altijd af, ik doe dus eigenlijk ook alleen mee met winacties die ik leuk vind. Maar veel acties zijn eigenlijk vaak te mooi om waar te zijn. Bijvoorbeeld het winnen van een VW camper bed, ik zie nooit een winnaar of van een bepaald babykleding merk, waar je mee dood wordt gegooid, maar zie nooit iemand iets winnen. Toch blijf ik met de VW items wel altijd reageren, want je weet maar nooit of het toch echt zo is! Maar er zijn ook een aantal Facebook pagina's (zoals altijd winnen etc) die ik inmiddels van mijn tijdlijn heb afgegooid, die vond ik zo nep. 

 

Aan welke acties doe ik mee? 

Ik doe dus eigenlijk alleen mee met win en like acties die ik echt leuk vind en waar ik echt iets aan heb. Meestal zijn dit producten die ik goed kan gebruiken voor mezelf of mijn huis, denk aan groene ecologische producten. En van online shops of bedrijven die ik al een tijdje volg. Ik doe wekelijks wel mee aan een item die draag(doek) gerelateerd is of aan like en win acties met speelgoed voor de jongens. 

 

Wat won ik dit jaar? 

- Een borstvoedingsketting van studio pippeloen

- Een gezinsfotoshoot van MarliesEverts fotografie

- Milestone kaarten van Sopfhie de Giraf bij Lotus Writings

- €50 shop te goed bij de Bentofabriek

- Een pakketje MAMbaby artikelen via de aventkalender van MAMbaby (glazen flesje, 4 fopspenen en een tasje voor aan de kinderwagen) 

- Een newborn pakket van MAMbaby via Prenatal.

- Een receptenboek om alle nieuwe gezonde recepten te kunnen noteren van Casacreahandmade

 

Ik deed ook mee met het testen van producten waar je ook uit (of in, hoe je het noemen wilt) geloot wordt. Je krijgt dan ook gratis producten om te testen. Ik testte dit jaar:

- Ice coffees van Starbucks

- Heinz mayonaise

- Tex mex

- Senseo apparaat

- Heel veel artikelen van MAMbaby

- Een JaqJaqbird krijtboek van PetitLove

 

https://www.homebyaimee.nl/2017/12/10/wel-of-geen-fopspeen/Ik won dit jaar ook een taart in een loterij van de speeltuin in Kinderdijk, maar die kon ik niet ophalen vanwege de sneeuw. 

En ik 'won' dit jaar ook een draagdoek twv €190 in een dip (draagdoekloterij) waar ik lootjes kocht twv €30.

 

Gaf ik zelf ook nog wat weg dit jaar? 

Ik heb mijn blog nog niet zo lang, maar met hulp van nappys.nl gaf ik dit jaar een Petit Lulu SIO weg. 

Met By Anne&Moon deden Rianne en ik ook veel give-away's, want weggeven is ook erg leuk om te doen. 

 

En volgend jaar?

Ik hoop natuurlijk volgend jaar met By Anne&Moon veel weg te geven, maar ook in samenwerking met bedrijven via mijn blog een aantal Like & Win acties te doen! 

 

En zelf winnen....ik blijf proberen voor volkswagen items en draagdoeken of draagzakken kan je ook nooit genoeg hebben (toch?) 

 

Tips:

- Doe alleen mee aan acties die je écht leuk vind.

- Lees goed de voorwaarden voor de acties, zo kom je niet voor onverwachte (verzendkosten) te staan of dat je iets aan de andere kant van het land moet ophalen.

- Doe niet mee met de sspeciale facebookpagina's waar je wat kan winnen, die zorgen alleen maar voor spam op je tijdlijn.

- Zorg voor een enigzins up to date en echt profiel op ke Facebook en instagram account. 

- Onthoud waar je meedoet, soms taggen bedrijven je niet en zie je niet dat je hebt gewonnen. 

 

Deed jij mee aan like en win acties op Facebook of instagram? Heb je wat gewonnen of was het heel teleurstellend dit jaar? Ik ben benieuwd! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0