Review Jaq Jaq Bird krijtboekje

Ik mocht weer eens wat testen, of eigenlijk dit keer was de beurt aan Joris.

 

Een tijdje geleden werd ik al testouder van Petit Love, een webshop met mooie, duurzame producten. Voor de ouders die alleen het allerbeste willen voor hun kinderen, zoals ze zelf aangeven op hun website. 

 

Toen ze testouders zochten voor de JaqJaq krijtboekjes reageerde ik direct. Want ik had ze al een paar keer bekeken en was erg nieuwsgierig of Joris het leuk zou vinden en overwoog er eentje aan te schaffen voor kerst, maar testen (en houden) was natuurlijk nog leuker. Ik was ook heel blij dat we werden uitgeloot! 

 

Joris is namelijk fan van krijten, alleen is ons krijtbord voor het weekmenu en buiten bereik van Joris (Behalve als hij een stoeltje erbij pakt). Ik gaf hem dan wel eens een ouderwets lijtje, met als gevolg dat de krijt overal zat. Zo'n krijtboekje leek mij ideaal, ook voor onderweg in de auto. Joris slaapt namelijk zelden meer onderweg en moet vermaakt worden, een lange snelweg op weg naar oma of zijn tantes en ooms, kan snel saai worden als er geen tractors zijn en de vrachtwagens allemaal al beken zijn. 

 

De review

Hieronder lees je de review die ik schreef voor Petit Love:

 

Ik kreeg het model van de ruimte. Hierin zitten twee pagina's voorbedrukt. Eentje met een raket en eentje met een astronaut. Eerst dacht ik, dat vind ik niet heel leuk. Maar ik merkte dat mijn tweejarige juist op die pagina's ging tekenen.

Het boekje is niet zwaar en erg handig dat je de krijtjes achterin kwijt kan. Het is soepel en kan daardoor tegen een stootje en gesjouw in en om het huis. 

Mijn peuter doet de laatste tijd vaak dingen in zijn mond. Ook daar kan dit boekje goed tegen. 

De krijtjes niet zo heel goed. Die laten wel wat kleur achter op zijn mond. Echter zijn het wel stevigere krijtjes als normale die bij gooien direct breken en in kleine stukjes vallen hebben deze daar toch minder snel last van. Alhoewel mijn peuter er natuurlijk al twee door midden heeft weten te krijgen. 

 

Ik zou dit product zeker aanraden, heel makkelijk voor onderweg en het is snel gepakt en opgeruimd (wel de bladzijden voor het opruimen schoonmaken, met natte tissue of billendoekjes). 

 

Petit Love

Petit Love heeft een hele toffe site, met super mooie producten. Zeker een aanrader om daar te gaan shoppen.

Mijn review staat nog niet online, maar ik zag dat de krijtboekjes in de aanbieding zijn (€17,50 ipv € 24,95) en vroeg of ik mijn review alvast hier mocht plaatsen metr een link naar hun webshop en dat mocht.

Je vindt de krijtboekjes hier.

 

Wil je ook testouder worden van Petit Love, je kan je aanmelden op hun website, zorg dat je hun Facebook en instagram volgt en reageer als ze een oproep doen, wie weet ben je dan ook net zo;n geluks vogel als ik! 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Joa (dinsdag, 19 december 2017 16:38)

    Leuk zeg! Hier is de cadeautjestijd even afgelopen :)