Senseo koffie review

Al een tijdje ben ik een tester van The Insiders. Erg leuk om dingen te testen. Voorals nog kwam ik alleen in aanmerking voor etenswaar. Maar dit keer werden we uitgeloot om een prachtige Philips Senseo te testen. Wat super fijn is, want de onze gaf na 7jaar toch af en toe wat slappe koffie. En...ik kon hem dit keer ook in dezelfde kleur krijgen als onze waterkoker.


De review

Wij hebben de rode Senseo Original HD6554/90. Deze belooft sterkere koffie door betere waterverdeling in je pad. 

De koffie is inderdaad iets sterker van smaak. 

Je kan ook kiezen voor een zgn espresso variant. Maar aangezien we beiden dat niet drinken hebben we dat nog niet geprobeerd. 

Het design verscheelt naar onze mening niet heel anders dan de oude. Echter steekt het tutje waar de koffie uit komt wat meer naar beneden waardoor mijn man zijn favoriete mok niet optimaal vol met koffie kan doen. 


Ook tester worden?

Wordt lid van The Insiders! Dat kan via hier

Er worden dan een aantal persoonlijke dingen van je gevraagd. Je krijgt een mail als er een nieuwe campagne start. Als je hier aan mee wilt doen beantwoordt de bijbehorende vragenlijst. Hierdoor spaar je ook punten. Hoe meer punten, hoe meer kans dat je wordt uitgeloot.

Er zitten wel voorwaarden aan het testen, je moet vrij actief zijn op social media en soms verwachten ze van je dat je op bepaalde pagina's een review schrijft.

Heel af en toe vragen ze van te voren een bijdrage voor het product let dus goed op of je moet betalen, of je het product mag houden of moet retourneren na de testperiode. 

Veel succes en plezier als je gaat testen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0