Centimeters!

Een blog over de centimeters

Want eigenlijk ben ik de afgelopen twee weken qua kilogrammen niets afgevallen. Geeft toch soort teleurstelling op de weegschaal. Hij blijft dus een beetje steken op 78,5 kilo. 

 

Centimeters zijn ook belangrijk!

Maar ik pakte de centimeter er weer even bij. Deze week overkwam het mij namelijk dat ik tijdens het boodschappen doen eerst mijn onderbroek naar beneden voelde glijden. Gelukkig is het geen blote benen weer, anders stond ik met mijn onderbroek op mijn enkels midden in de supermarkt. En de dag daarna ging één van mijn broeken ook mee. Een teken dat ik toch ergens wel wat ben verloren in de afgelopen weken.

Vier weken geleden mat mijn buik 116 cm. Ik meet iets onder mijn navel en boven mijn heupen. Vandaag stopte de centimeter op 111 cm! Dat is dus wel mooi 5 centimeter. 

 

Nieuwe kleding kopen?

Maar wat nu, mijn kleding zakt dus af, met name mijn onderbroeken en dat is niet altijd erg fijn. Maar aangezien ik graag nog wat meer kwijt zou willen kan je niet echt kleding bij blijven kopen toch. Dat is namelijk niet echt minimaliserend. 

Voor nu doe ik het volgende, alle onderbroeken die afzakken verdwijnen in de kliko en ik heb een riem op geduikeld uit mijn kast die ik dus nu weer eens kan gebruiken. 

Ik denk wel dat ik eerdaags toch nieuwe slips moet kopen. 

 

Als je aan het afvallen bent, hoe gaat het bij jou met de centimeters? En wanneer zou jij nieuwe kleding kopen? 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0