Week 3 update

Gisteren was een drukke dag, helaas geen tijd gehad om een blog te schrijven over de afgelopen week. Ik hoop niet dat jullie er op gewacht hebben. Of misschien wel, want dan heb ik al een aaantal trouwe lezers :).'

 

En er was...poep!

Als mama met een baby draaien veel gesprekken met andere mama's over vieze luiers, babyspuug en poep. In mijn blog van vorige week over borstvoeding schreef ik dat Thijn 16 dagen niet had gepoept en ik voor medicatie naar de huisarts was geweest. Na het plaatsen van de blog poepte Thijn zijn luier vol. Gelukkig bleef het allemaal in de luier.

Thijn lijkt nu wel weer wat vrolijker alhoewel de darmkrampjes hem na de voeding soms nog wel lastig zitten. 

En we wachten weer af wanneer hij opnieuw gaat poepen. Stink scheten laten lukt in ieder geval wel goed. 

 

De boodschappen

Ik vind dat leven zonder afval toch erg lastig hoor. Ik probeer er echt goed op te letten, maar bij veel dingen lukt het gewoon niet. Deze week paste het aanbiedingsbrood van de bakker niet in mijn broodzakken, omdat ze te breed waren. Dus dat is dan toch vier broden in plastic.

Wel deed ik in de supermarkt de losse broodjes die we aten in een broodzak en de groentenboer keek raar op toen ik mijn kilo tomaten in mijn eigen zak wilde hebben.

 

Voor By Anne&Moon had ik ook veel plastic afval in huis want het liep storm met het bedrukken van pietenpakjes en mutsjes. Die natuurlijk allemaal in plastic zaten verpakt en we ook weer leuk in plastic doen verpakken. Misschien daar dan toch een andere oplossing voor zoeken? 

 

Bewegen, sporten, eten en gewicht en .... en sushi

Ik geloof dat het idee dat ik begin van de week had om er iets beter op te letten niet helemaal goed is verlopen. De weegschaal gaf namelijk aan dat ik precies 0,0 ben afgevallen of aangekomen. Het was vast ook niet zo'n goed idee geweest dat ik met een goede vriendin vrijdag tussen de middag sushi ging eten (en ja dat kan je dus ook lunchen en dan eet je net zo veel als bij het diner). Zo lekker en eigenlijk ook het enigste eten wat ik tijdens mijn zwangerschap heb gemist. Alhoewel ik op zaterdag geen extraatjes at gaf dat natuurlijk geen resultaat. 

Op dinsdag ging ik weer naar de fysio en omdat ik de vorige keer ijverig bij B-kick mijn buikspieren had getraind (crunshes) toch even checken of dat wel mocht. De fysio gaf aan dat mijn buikspieren goed naar elkaar aan het toe groeien waren, maar dat ik toch nog even 3 weken moest wachten om voorzichtig crunches (rechte buikspieroefening) te doen. Helaas is het met mijn rugspieren niet echt goed gesteld....dus daarvoor nog een paar keer terug. 

Donderdag natuurlijk B-Kick en de buikspier 10 minuten overgeslagen. 

 

De week is weer echt voorbij gevlogen, soms moet ik echt even nadenken hoe veel weken oud Thijn ookal weer is om te beseffen dat het wel weer erg hard gaat allemaal. 

Hier dus weer een tandje erbij om extra te letten op het bewegen en de suikers. 

Overigens verliep dit zondag gelijk al in de soep toen ik bij dezelfde vriendin als waar ik vrijdag mee ging lunchen, 's avonds weer sushi ging eten ;) 

 

Hoe was jouw week? Jouw kinderen nog poep incidenten gehad? 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Simone (maandag, 23 oktober 2017 19:57)

    testtest